Känns en aning bättre.

Vet inte men tror att det vände, lite redan i går kväll så kändes det en aning lättare. Mamma kommer alltid att finnas i mitt liv levande så är det trotts att hon inte finns just här och nu. Så är jag änndå stark i min tro att någon död finns inte utan det är vad vi människor många gånger skapar och tror på. Men jag har så mycket bevis på motsatsen. En dag möts vi igen fast på en annan plats *over ther. Jag hoppas jag kommit till insikt och lever from nu, här och NU. I love you my mother over there :)

Tiden läker alla sår...eller?

Det sägs så....att tiden läker alla sår,men va svårt det är. Saknar Mamma så oehört mycket. Det har gått snart 3 månader men det har varit fullt upp hela tiden och nu sitter man här och undrar vad som hänt igentligen. Men livet går vidare så är det. Har idag varit och pratat i Kyrkans hus med en diakon.1 1/2 om allt som hänt sista tiden för det är nu när man landat i allt, som sorg arbetet börjar i alla fall för min del. Är nu sjukskriven tom på måndag få se hur det att börja att jobba sen. Hoppas jag får må lite bättre än vad jag gör just nu. Sover väldigt dåligt på natten fortfarande av och till. Men jag vet att det kommer att vända det också. Allt blir bättre vi går också mot ljusare tiden. Känns som våren är på väg. Det ser man ju fram emot :)

Den efter längtade våren

Längtar nu efter våren. Småfåglarna kommer sakta men säkert,ett himmlans liv ute. Men så välkommna dom är. Solen har inte riktigt kommit ännu men dessto mera efter längtad. Denna helgen blir nu det sista vi gör i Mammas lägenhet i Kallhäll innan den nya hyresgästen flyttar in. Sen är det bara att läkas, allt tar sin tid. Sorgen och förlusten av våra kära Mamma.